Shining Wonderland

Shining Wonderland logo

Že od otroštva mi je bila blazno všeč Alica v čudežni deželi. Piko na i pa je dodal muzikal, ki sem si ga pred nekaj leti ogledala v Mariboru. Že prvi dan dogovarjanja s Katjo o najinem bodočem podjetju, sva si rekli, da morava za najino podjetje izbrati eno super ime. Sva si pa dali čas in si rekli, da nama bo že sproti kaj »padlo na pamet«.

Po nekaj dneh sva se s Katjo zmenili, da se dobiva na »sestanku«. Odšli sva v kavarno. Med vožnjo do tja, se mi je v mislih kar naenkrat pojavila beseda Wonderland, brez da bi o imenu sploh razmišljala. Wonderland? Jaa, to je to. Komaj sem čakala, da Katji povem predlog o imenu.

Ko so nama postregli s kavo, se je zgodilo nekaj neverjetnega. Ta kava ni bila čisto navadna kava. Ta kava je bila najina prihodnost. Ja, čudno se sliši. Vam bom povedala, kaj je bilo tukaj posebnega.

Na vsakem krožničku sta bila dva sladkorčka. Sladkorčka z dizajnom kart. Tisti, ki poznate Alico v čudežni deželi (Alice in Wonderland), veste o čem govorim. Če še ne veste, pa malo pogooglajte.

In to je bil znak. Znak, da nimava kaj razmišljati. Tako je WONDERLAND postal najino ime, kateremu sva dodali še pridevnik SHINING.

Špela

Mi počnemo zabavne reči … mi smo SHINING WONDERLAND in skupaj ustvarjamo spomine (Together we make memories).